Mesagerul.ro

Tursib nu reduce numărul autobuzelor pe trasee. ”N-ar avea nicio logică”

Tursib nu reduce numărul autobuzelor pe trasee. ”N-ar avea nicio logică”

Compania de transport public a Sibiului nu va reduce, momentan, numărul de autobuze aflate pe trasee. Angajații Tursib nu trebuie să se teamă, deocamdată, de trimiterea

Compania de transport public a Sibiului nu va reduce, momentan, numărul de autobuze aflate pe trasee. Angajații Tursib nu trebuie să se teamă, deocamdată, de trimiterea în șomaj.

Anunțul vine în contextul în care traficul general de pasageri a scăzut, iar recomandările oficiale ale autorităților române sunt ca populația să stea în casă.

”La nivelul conducerii a fost analizată o astfel de măsură și s-a ajuns la concluzia că momentan nu ar avea nicio logică. Toate fabricile din Zona Industrială Vest funcționează în acest moment și o reducere a numărului de autobuze pe trasee ar însemna doar aglomerarea călătorilor, ori noi tocmai asta încercăm să nu facem, să obligăm călătorii să se înghesuie. Vom vedea în zilele următoare cum evoluează situația și ce decizii se vor lua la nivelul orașului, momentan aceasta este decizia Tursib”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentanții companiei.

Ideea a fost întărită și de reprezentanții angajaților, Alin Poabar, liderul Sindicatului Dumbrava – sindicat reprezentativ, având o întâlnire în această dimineață cu directorul gen

copyright © 2020 mesagerul.ro