Mesagerul.ro

UEFA, despre stadionul din Sibiu: „Nu comentăm”

UEFA, despre stadionul din Sibiu: „Nu comentăm”

După prezentarea proiectului prin care au fost modificați indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Stadionului Municipal din Sibiu, managerul de proiect

După prezentarea proiectului prin care au fost modificați indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Stadionului Municipal din Sibiu, managerul de proiect al firmei care a proiectat obiectivul a declarat că noua arenă a fost modelată pentru a corespunde categoriei IV UEFA și că acest lucru ar însemna posibilitatea găzduirii inclusiv a unei finale de Liga Campionilor. Turnul Sfatului a solicitat Asociației europene de fotbal un răspuns cu privire la acest aspect.

I-am întrebat pe reprezentanții UEFA dacă un stadion cu 12.363 de locuri, așa cum își propun autoritățile să-l facă – după ce inițial era vorba de o capacitatate de peste 19.000 locuri – poate să se califice, conform criteriilor asociației, pentru o finală de Liga Campionilor. Precizăm că la ultima ședință a Consiliului Local, despre proiectul de modernizare a stadionului s-a vorbit cu mult optimism, primarul Astrid Fodor menționând chiar că aceasta este „cel mai mare proiect de investiție al Primăriei Sibiu din ultimii 30 de ani”.

„Noi nu avem de f

copyright © 2020 mesagerul.ro