BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Ultima fabrică de creioane a României, cea de la Sibiu, scoasă la vânzare: 1,6 milioane de euro

Ultima fabrică de creioane a României, cea de la Sibiu, scoasă la vânzare: 1,6 milioane de euro

Clădirile ultimei fabrici de creioane a României, situate pe malurile Cibinului, sunt scoase la vânzare. Firma care le deținea a intrat în faliment în noiembrie

Clădirile ultimei fabrici de creioane a României, situate pe malurile Cibinului, sunt scoase la vânzare. Firma care le deținea a intrat în faliment în noiembrie 2019.

Vânzarea spațiilor de producție pe care Euro Pencils SA le mai are în Sibiu se va face în bloc, potrivit celor de la Edge Business Restructuring Advisors SPRL, lichidatorul judiciar al fostei societăți sibiene. Aceștia au programat prima licitație cu strigare pentru vânzarea clădirilor și terenului de pe strada Râului, la nr. 30, pentru ziua de vineri, 10 ianuarie 2019.

1,64 de milioane de euro, fără TVA, este suma cerută de lichidatori pentru cei aproximativ 1.600 de mp de teren liber, plus alte trei niveluri din hale diferite, niveluri care însumează aproape 1.150 de mp. Cele trei spații de producție sunt vândute și cu terenul de sub acestea sau cotele indivize alocate.
5% este pasul stabilit pentru licitația care se va desfășura la sediul lichidatorului judiciar, situat în București. În cazul în care spațiile și terenurile nu vor fi vândute, licitația va fi reluată în ziua de 17 ianuarie 2020.

O istorie complicată

22,

copyright © 2020 mesagerul.ro