Mesagerul.ro

Ultima partidă a sezonului regulat, pentru BC CSU Sibiu: „Urmează un meci dificil”

Ultima partidă a sezonului regulat, pentru BC CSU Sibiu: „Urmează un meci dificil”

BC CSU Sibiu joacă astăzi, ultimul meci al sezonului regulat, în deplasare la Baschet SCM Timișoara. Partida începe la ora 19 și va fi transmisă LIVE pe contul

BC CSU Sibiu joacă astăzi, ultimul meci al sezonului regulat, în deplasare la Baschet SCM Timișoara. Partida începe la ora 19 și va fi transmisă LIVE pe contul de youtube al FRB TV. Confruntările din TOP 6 vor începe săptămâna viitoare.

Misiunea sibienilor din această seară nu va fi una simplă, pentru că Timișoara are nevoie de victorie pentru a-și asigura clasarea, înainte de TOP6.

„Urmează un meci dificil. Timișoara ar putea încheia pe locul 4, 5 sau 6, dar au șansa să termine pe 4 dacă fac victorie în meciul cu noi. Așadar, vom întâlni o echipă motivată, valoroasă, care ne-a pus probleme în meciul de acasă și care, cu siguranță, va căuta să răzbune acea înfrângere din prelungiri. Mergem să încercăm să obținem o victorie și să ne consolidăm locul 3 la sfârșitul sezonului regulat. În continuare avem jucători bolnavi sau accidentați, vom avea, probabil, cam aceeași formulă de joc ca și în meciul cu Clujul, dar sunt sigur că dacă vom avea aceeași atitudine, avem șansa noastră de a câștiga meciul, chiar daca e în deplasare”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Pa

copyright © 2020 mesagerul.ro