Mesagerul.ro

Un băiețel sibian este model de succes, la doar 11 ani

Un băiețel sibian este model de succes, la doar 11 ani

Sibiul are un mic model cu care se poate lăuda la nivel internațional. Mario Sonu are 11 ani și călătorește prin toată lumea pentru a participa la concursuri de

Sibiul are un mic model cu care se poate lăuda la nivel internațional. Mario Sonu are 11 ani și călătorește prin toată lumea pentru a participa la concursuri de la care se întoarce acasă cu numeroase premii. Băiețelul, elev în clasa a V-a la Colegiul Național Octavian Goga, a descoperit această pasiune după ce a fost invitat să facă parte din echipa unei școli de modelling din Sibiu.

Mario spune că modelling-ul este o pasiune în care se regăsește. A intrat în această lume acum mai bine de șase ani și acum câștigă și bani din asta. Premiat de-a lungul anilor la numeroase competiții, tânărul sibian spune că această pasiune l-a descoperit pe el și nu invers.

„Modelling-ul este o pasiune în care mă regăsesc şi care mi se potriveşte ca o mănuşă! Cred că pot spune că m-a descoperit pe mine, atunci când în cadrul unui eveniment am fost invitat să mă alătur echipei din care fac şi acum parte, Școala de modelling Cleopatra Popescu, în primăvara anului 2013”, povestește Mario.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro