Mesagerul.ro

Un fond de investiții din Texas a cumpărat o parte din fabrica

Un fond de investiții din Texas a cumpărat o parte din fabrica

Fondul de private equity înregistrat în Texas a preluat o participație semnificativă din compania care operează fabrica de medicamente Polisano din Sibiu, informeză

Fondul de private equity înregistrat în Texas a preluat o participație semnificativă din compania care operează fabrica de medicamente Polisano din Sibiu, informeză publicația de specialitate Profit.ro.

Fabrica de medicamente este controlată în prezent de grupul Granpet al lui Gruia Stoica, relevă date analizate de Profit.ro.

Fondul a fost înființat în 2017, se prezintă drept o platformă care asigură legătura dintre investitorii financiari și antreprenori aflați în căutare de capital și are în echipă mai mulți români.

La începutul anului, publicația citată anunța că Imperiul Polisano a fost complet destrămat, conglomeratul farmaceutic, care în perioada sa de glorie rula afaceri anuale de 400 milioane de euro și avea 2.000 de salariați, fiind vândut bucată cu bucată din cauza datoriilor. Familia Vonica a rămas la final cu câteva zeci de milioane de euro, bani cash, iar investitori precum Medlife, Sensiblu și Grampet au împărțit diviziile valoroase a

copyright © 2021 mesagerul.ro