Mesagerul.ro

Un fost senator de Sibiu face o ofertă președinților lumii. ”Scriu în numele a miliarde de oameni”

Un fost senator de Sibiu face o ofertă președinților lumii. ”Scriu în numele a miliarde de oameni”

Stabiliți ședințe zilnice și discutați problemele globale, puneți un român în funcția de Avocat al popoarelor și interziceți toate cercetările științifice

Stabiliți ședințe zilnice și discutați problemele globale, puneți un român în funcția de Avocat al popoarelor și interziceți toate cercetările științifice care pot duce la pandemii. Acestea sunt propunerile lui Sorin Ilieșiu, fost liberal, fost social-democrat, politicianul care a avut un mandat de senator de Sibiu din partea USL, în perioada 2012-2016.

Scrisoarea lui Sorin Ilieșiu este adresată mai multor șefi de state, printre care Donald Trump, Xi Jimping, Angela Merkel, Volodimir Zelenski, Tayyip Erdogan și alții.

Concret, Ilieșiu propune în contextul pandemiei de Covid-19 ca toți liderii mondiali să se vadă zilnic într-o conferință on-line. ”Propunem ca teleconferințele să fie transmise în direct în toate țările și să fie organizate cât mai des posibil, până când pandemia va fi combătută. Având în vedere diferențele de fus orar, ora de începere a teleconferințelor ar putea fi 8 la Washington, respectiv orele 13 la Londra, 16 la Moscova și 21 la Beijing            ”, scrie Ilieșiu.

În plus, îl propune pe Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului în România să ocupe această funcție la

copyright © 2020 mesagerul.ro