Mesagerul.ro

Un jandarm sibian a fost recompensat de U.S.Army și de Ministerul Afacerilor Interne

Un jandarm sibian a fost recompensat de U.S.Army și de Ministerul Afacerilor Interne

Ministrul afacerilor interne (MAI), Marcel Vela, a recompensat mai mulți jandarmi cu emblema de onoare a MAI cu însemne de război. Printre cei onorați s-a numărat

Ministrul afacerilor interne (MAI), Marcel Vela, a recompensat mai mulți jandarmi cu emblema de onoare a MAI cu însemne de război. Printre cei onorați s-a numărat și sibianul Apetrei Dumitrel.

Ceremonialul de decorare a Contingentului 11 jandarmi „Sarmizegetusa Regia”, pentru participarea la misiunea Resolute Support, din teatrul de operații Afganistan, a avut loc ieri, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu se află printre cei cărora ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, le-a înmânat “Emblema de onoarea a MAI cu însemne de război”. Pentru modul cum și-a îndeplinit misiunea, jandarmul a fost recompensat de către Armata Statelor Unite ale Americii cu medalia SUA “Army Achievement Medal”.

Plutonierul adjutant Apetrei Dumitrel a participat în perioada februarie-septembrie 2019 la misiunea NATO Resolute Support, în teatrul de operații Afganistan unde și-a îndeplinit cu responsabilitate misiunea de luptător (Guardian Angels), contribuind astfel la procesul de înfăptuire a păcii

copyright © 2020 mesagerul.ro