Mesagerul.ro

Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului Județean

Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului Județean

Un singur dosar se află depus pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, potrivit unor surse Turnul Sfatului. Conform calendarului de

Un singur dosar se află depus pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, potrivit unor surse Turnul Sfatului. Conform calendarului de concurs data de 1 aprilie a fost termenul limită de depunere a dosarelor și proiectelor de management pentru a ajunge pe acest post. Reprezentanții spitalului spun că mâine se vor afișa oficial rezultatele.

Calendarul concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean Sibiu arată că, ieri, 1 aprilie, între orele 8.00 și 15.00 au fost depuse dosarele și proiectele de management, iar vineri, 3 aprilie va avea loc verificarea dosarelor și afișarea rezultatelor admis/respins atât la spital, cât și pe site-ul instituției.
„Conform calendarului, mâine se afișează rezultatele și vor fi disponibile pe site și se respectă acest calendar”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.

Surse Turnul Sfatului spun, însă, că un singur dosar a fost depus pentru postul de manager al Spitalului Județean Sibiu.
Cornel Benchea, actualul manager al spitalului își va termina mandatul în 9 aprilie. Acesta a declarat că n

copyright © 2020 mesagerul.ro