Mesagerul.ro

Un șofer a trecut pe roșu și a lovit o altă mașină, pe Milea. O femeie este rănită

Un șofer a trecut pe roșu și a lovit o altă mașină, pe Milea. O femeie este rănită

O femeie de 50 de ani a fost rănită după ce un șofer, care circula dinspre centru spre Șelimbăr, a trecut pe roșu la semafor și a lovit mașina pe... Post-ul

O femeie de 50 de ani a fost rănită după ce un șofer, care circula dinspre centru spre Șelimbăr, a trecut pe roșu la semafor și a lovit mașina pe care aceasta o conducea. Traficul este îngreunat. 

Potrivit autorităților, accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Semaforului și Milea. Șoferul de aproximativ 50 de ani circula dinspre centru spre Șelimbăr, a trecut pe roșu la semafor, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Șelimbăr spre Rahovei, explică Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Traficul este îngreunat.

Șoferița a cărei mașină a fost lovită a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, conștientă și policontuzionată, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Post-ul Un șofer a trecut pe roșu și a lovit o altă mașină, pe Milea. O feme

copyright © 2020 mesagerul.ro