Mesagerul.ro

Un șofer a uitat înălțimea propriului autovehicul: a lovit podul de la Libertatea

Un șofer a uitat înălțimea propriului autovehicul: a lovit podul de la Libertatea

Un șofer a uitat ce fel de autospecială conduce pe străzile din Sibiu și s-a oprit în podul de lângă fabrica Libertatea, de pe strada Viitorului. Din păcate, o

Un șofer a uitat ce fel de autospecială conduce pe străzile din Sibiu și s-a oprit în podul de lângă fabrica Libertatea, de pe strada Viitorului. Din păcate, o persoană trecea pe alături și a fost rănită.

Potrivit poliției, care se află la fața locului, un șofer de 20 de ani în timp ce conducea o autospecială „nu respectă regimul legal de înălțime și lovește bara care semnaliza acest lucru”.

IPJ Sibiu transmite că un pasager în vârsta de 39 de ani este ușor rănit. Traficul în zonă este blocat, fiind deviat pe străzi lăturalnice.

SAJ SIBIU a anunțat că a trimis de urgență un echipaj medicalizat pentru a acorda îngrijiri persoanei rănite. „Pasagerul autoutilitarei de 39 ani a suferit un traumatism cranian cu plagă a scalpului. Fără pierdere a conștiinței. A fost transportat la UPU Sibiu pentru îngrijiri de specialitate”, au transmis reprezentanții Ambulanței.

FOTO: Facebook/Info Trafic, Andrei Țichindelean

Post-ul Un

copyright © 2020 mesagerul.ro