Mesagerul.ro

Un șofer băut a scăpat mașina de sub control și a rănit grav doi oameni pe trotuar

Un șofer băut a scăpat mașina de sub control și a rănit grav doi oameni pe trotuar

Un accident de circulație în urma căruia doi oameni au ajuns cu răni grave a spital a avut loc sâmbătă dimineața la intersecția străzii Rahovei cu Bulevardul

Un accident de circulație în urma căruia doi oameni au ajuns cu răni grave a spital a avut loc sâmbătă dimineața la intersecția străzii Rahovei cu Bulevardul Mihai Viteazu.

Conform polițiștilor ajunși la fața locului, un sibian în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea mașina spre Rahovei, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și a intrat în coliziune cu un container de haine, lovind doi bărbați care stăteau lângă container.
”Șoferul prezintă o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sibiu.

Cei doi pietoni, posibil oameni ai strazii, au fost răniți grav.

”Un bărbat de aproximativ 39 de ani cu traumatism cranio-cerebral și suspiciune fracturi a fost transportat la UPU Sibiu de către echipajul SMURD. Celălalt pieton fost transportat la UPU Sibiu de echipaj SAJ Sibiu”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

Sursa foto: ziua-online.ro

Pos

copyright © 2020 mesagerul.ro