Mesagerul.ro

Un tânăr de 15 ani a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea în șanț

Un tânăr de 15 ani a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea în șanț

Un tânăr în vârstă de 15 ani, din Ocna Sibiului. a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea în șanț, la mai puțin de doi kilometri distanță. În 26

Un tânăr în vârstă de 15 ani, din Ocna Sibiului. a furat o autoutilitară și s-a răsturnat cu ea în șanț, la mai puțin de doi kilometri distanță.

În 26 octombrie, în jurul orei 03:30, Politia Orașului Ocna Sibiului a fost sesizată telefonic cu privire la un furt de auto. Apelantul a sesizat că în cursul nopții, autori necunoscuți au sustras din curtea unui imobil din Ocna Sibiului o autoutilitară, aceasta fiind găsită răsturnată la o distantă de aprox. 2 km, spre comuna Loamneș.

La fața locului s-au deplasat polițiști din sistemul de ordine și siguranță publică, care în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit că în cursul nopții, un tânăr de 15 ani, domiciliat în Ocna Sibiului, a sustras autospeciala care se afla parcată în curtea imobilului însă neasigurata și având cheile în contact.

Minorul a condus pe o distanță scurtă vehiculul însă pe fondul lipsei cunoștințelor și aptitudinilor de a conduce s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nu au rezultat vătăm

copyright © 2020 mesagerul.ro