Mesagerul.ro

Un tânăr din Brădeni, prins drogat la volan. Alți doi, din Ocna și Avrig, băuți

Un tânăr din Brădeni, prins drogat la volan. Alți doi, din Ocna și Avrig, băuți

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele unui tânăr de 21 de ani din Brădeni, după ce a fost prinsconducând mașina sub influența drogurilor. Se afla în Agnita

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele unui tânăr de 21 de ani din Brădeni, după ce a fost prinsconducând mașina sub influența drogurilor. Se afla în Agnita în momentul în care a fost depistat de polițiști și a a fost testat de către poliţişti cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum Methamphetamine. Ulterior, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologie de sânge şi urină în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive.

Băut conducând o mașină neînmatriculată

Ajunul Crăciunului  i-a adus unui bărbat de 38 de ani din Ocna Sibiului un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Bărbatul a fost oprit de polițiști în 24 decembrie, în jurul orei 20,00, pe strada Alămorului din oraşul Ocna Sibiului.  S-a dovedit că se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat şi se afla sub influenţa alcoolului, cu o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident. Alcoolemie 0,67 mg/l alcool pur î

copyright © 2020 mesagerul.ro