BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Unde vrea CJ să investească 49 de mil. de euro într-o stație de tratare a deșeurilor? ”Am văzut-o cu ochii mei și nu miroase”

Unde vrea CJ să investească 49 de mil. de euro într-o stație de tratare a deșeurilor? ”Am văzut-o cu ochii mei și nu miroase”

Consilierii județeni au aprobat, în ședința extraordinară de joi, demararea procedurilor de preluare a unui teren de 30 de ha pe care să amplaseze o stație de

Consilierii județeni au aprobat, în ședința extraordinară de joi, demararea procedurilor de preluare a unui teren de 30 de ha pe care să amplaseze o stație de tratare a deșeurilor din întreg județul. Terenul vizat este, deocamdată, în proprietatea comunei Șelimbăr.

A generat ample discuții proiectul de hotărâre suspus dezbaterii consilierilor județeni pentru demararea procedurii de solicitare a transferului unui teren de 293.231 de mp din proprietatea comunei Șelimbăr în cea a Consiliului Județean. Teren pe care ar urma – în cazul în care se obține finanțarea nerambursabilă – o stație de tratare mecano-biologică (TMB) a deșeurilor și depozitele aferente. ”Noi votăm să formulăm o cerere către Șelimbăr. În presă, am văzut un articol prin care primarul Șelimbărului nu își dorește o astfel de stație. Deci cred că ar trebui reglementată această situație, să adresăm o scrisoare de intenție, să primim un răspuns și apoi să formulăm solicitarea”, a dat tonul discuțiilor Cătălin Stanciu, liderul grupului de consilieri județeni din partea PSD, solicitând retragerea de pe ordinea de zi a proiectu

copyright © 2020 mesagerul.ro