BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Vă Vedem din Sibiu reacționează la modificările din educație: „zonă gri a posibilelor abuzuri de putere”

Vă Vedem din Sibiu reacționează la modificările din educație: „zonă gri a posibilelor abuzuri de putere”

Mai multe grupuri civice, printre care și comunitatea Vă Vedem din Sibiu, au reacționat în ultimele 24 de ore la modificările aduse legislației din domeniul educației.

Mai multe grupuri civice, printre care și comunitatea Vă Vedem din Sibiu, au reacționat în ultimele 24 de ore la modificările aduse legislației din domeniul educației. Câteva dintre acestea au semnat împreună un apel către președintele României, Klaus Iohannis, în care îi solicită să nu promulge actul normativ prin care li s-ar prilejui rectorilor oportunitatea de a ocupa această funcție pe termen nelimitat.

Redăm mai jos întregul comunicat de presă, postat și pe pagina de Facebook a comunității Vă Vedem din Sibiu.

„Grupurile civice semnatare atrag atenția opiniei publice și își exprimă îngrijorarea cu privire la Art. 213 din L159/2019 (propunere legislativă pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul educației), adoptată ieri de Senatul României, cameră decizională, și trimisă la promulgare. Susținem poziția Asociației Naționale a Organizațiilor Studențești din România, ANOSR*, și solicităm Președintelui României, dl. Klaus Iohannis, să nu promulge acest act normativ, întrucât, prin modificările aduse documentului în Parlamentul României, se aduc mari deservicii si

copyright © 2020 mesagerul.ro