Mesagerul.ro

Vasile Miriuță a fost dat afară de la Kisvarda. ”Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură”

Vasile Miriuță a fost dat afară de la Kisvarda. ”Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură”

Fostul antrenor al FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a fost demis de la clubul maghiar de primă ligă, Kisvarda. Despărțirea vine ca urmarea a rezultatelor slabe

Fostul antrenor al FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, a fost demis de la clubul maghiar de primă ligă, Kisvarda. Despărțirea vine ca urmarea a rezultatelor slabe din ultima perioadă, scrie gsp.ro. „Am căzut de acord cu antrenorul Vasile Miriuță asupra încetării colaborării. Clubul nostru și tehnicianul au idei diferite despre fotbal. După întâlnirea avută, am decis să îi mulțumim pentru munca depusă și să pornim pe căi diferite. Sperăm să își găsească rapid o echipă și îi dorim mult succes!”, se arată în comunicatul emis de Kisvarda, citat de gsp.ro. „Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de turnură, dar aș vrea să le mulțumesc celor de la Kisvarda pentru această oportunitate. Le doresc tuturor succes în continuare, clubului, jucătorilor, fanilor”, a spus și Miriuță.

Kisvarda ocupă locul 6 în prima ligă din Ungaria după 8 etape, cu 10 puncte. Miriuță nu izbutise să câștige niciunul dintre ultimele patru meciuri, un egal și trei înfrângeri. România rămâne puternic reprezentată la Kisvarda. Din lotul formației maghiare fac parte în continuare Mihai Mincă, Claudiu Bumba și Gicu Grozav.

&nb

copyright © 2020 mesagerul.ro