Mesagerul.ro

Vela: Nu aruncaţi pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili

Vela: Nu aruncaţi pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, sâmbătă seară, un mesaj pe Facebook, pentru care care se adună în grupuri mari, deşi acest lucru este interzis şi

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, sâmbătă seară, un mesaj pe Facebook, pentru care care se adună în grupuri mari, deşi acest lucru este interzis şi nerecomandat de către epidemiologi. ”Nu aruncaţi pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau, mai rău, carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi”, a transmis Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, sâmbătă seară un mesaj pe Facebook, ”pentru cei care se adună în grupuri mari, ignorând orice măsură de protecţie”.

”Stimate doamne, Stimaţi domni,

Virusul încă nu a fost învins!

În această seară, la ora 20:00, am ajuns la 16.797 de persoane infectate, cu 268 ÎN PLUS faţă de ziua de ieri. Din păcate, în ultimele 24 de ore, au decedat ÎNCĂ 24 de persoane, ajungând astfel la 1094 de tragedii suferite de compatrioţii noştri din toate judeţele ţării.

1) Nu aruncati pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau, mai rău, carantinarea unor zone în care locuiesc oameni ne

copyright © 2020 mesagerul.ro