Mesagerul.ro

Victorie pentru CSU Sibiu, la Pitești. Următorul meci se joacă în FIBA

Victorie pentru CSU Sibiu, la Pitești. Următorul meci se joacă în FIBA

Galben-albaștrii au reușit să își adjudece partida disputată în weekend la Pitești, în Liga Națională de Baschet Masculin. Elevii lui Dan Fleșeriu au dominat

Galben-albaștrii au reușit să își adjudece partida disputată în weekend la Pitești, în Liga Națională de Baschet Masculin. Elevii lui Dan Fleșeriu au dominat jocul și au încheiat meciul la scorul de 77- 59 (23-12, 10-26, 28-12, 16-9). Următorul meci se va juca în FIBA Europe Cup, miercuri, 20 noiembrie, în deplasare la Fribourg Olympic.

BC CSU Sibiu și-a dominat adversarii la finalul săptămânii trecute, încheind meciul cu piteștenii la scorul la 77-59. La finalul meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

„Am intrat foarte bine în meci, cu agresivitate mare. Diferența de la final nu reprezină nimic, lupta din teren fiind mult mai intensă. Mă bucură mult revenirea lui Chris și, de asemenea, a lui Radu Paliciuc. Au contat în multe momente decisive. Dar astăzi toți cei care au intrat au avut un aport foarte important. Este o victorie importantă care trebuie să ne facă mai resposabili, mai motivați și mai încrezători în jocurile care urmează”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun jucător al BC CSU Sibiu a fost Christopher Cooper care a terminat în double-double, cu 20 de puncte și 12 recuperări,

copyright © 2020 mesagerul.ro