Mesagerul.ro

VIDEO 824 de milioane de lei: Sibiul are cel mai mare buget din ultimii 30 de ani. Lista principalelor investiții

VIDEO 824 de milioane de lei: Sibiul are cel mai mare buget din ultimii 30 de ani. Lista principalelor investiții

Echivalentul a peste 172 de milioane de euro este valoarea bugetului municipiului Sibiu pe anul în curs, așa cum a fost adoptat de consilierii locali. Din acești bani,

Echivalentul a peste 172 de milioane de euro este valoarea bugetului municipiului Sibiu pe anul în curs, așa cum a fost adoptat de consilierii locali. Din acești bani, Primăria Sibiu își propune să termine primele proiecte din categoria celor mari, categorie care nu a mai cunoscut vreo realizare semnificativă în ultimii cinci ani.

”Veniturile ne permit să facem aceste investiții și lucrări”, a spus primarul Sibiului, Astrid Fodor, la începutul ședinței extraordinare a Consiliului local, programată la prânzul zilei de vineri în special pentru adoptarea bugetului orașului pentru anul în curs.

Cele 824.471.710 lei preconizate drept venituri ale orașului în 2020 reprezintă cea mai mare sumă pe care Sibiul a avut-o de cheltuit în ultimii 30 de ani. De remarcat, totuși, că din acest buget-record, peste 311 milioane de lei reprezintă, de fapt, sumele rămase necheltuite din anii trecuți și care au dus la acest excedent bugetar.
Față de anul trecut, Sibiul va avea anul acesta venituri în creștere cu 5,5% (echivalentul a peste 43 de milioane de lei) față de sumele pe care se baza orașul la începutul anului tr

copyright © 2020 mesagerul.ro