BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

VIDEO–Am sărit gardul cu unul dintre ultimii parkour-iști din Sibiu: „Nu îmi imaginam că pot face atât de multe”

VIDEO–Am sărit gardul cu unul dintre ultimii parkour-iști din Sibiu: „Nu îmi imaginam că pot face atât de multe”

Sibianul Lucian Drăgici pare un om obișnuit la prima vedere, dar practică un sport neobișnuit. Pentru orașul nostru. Parkour-ul nu se găsește în sălile de sport

Sibianul Lucian Drăgici pare un om obișnuit la prima vedere, dar practică un sport neobișnuit. Pentru orașul nostru. Parkour-ul nu se găsește în sălile de sport și nu apare în competiții, cu toate acestea Lucian îl practică ca un profesionist. Face antrenamente regulat, chiar dacă poate deveni greu, neavând o sală. De 11 ani practică un sport din pasiune, care nu îi aduce satisfacții materiale sau medalii.

Lucian Drăgici este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu. Lucrează ca și suport tehnic la o firmă din oraș, meserie care îi oferă libertatea și timpul necesar pentru pasiunile lui. În 2008, într-o plimbare prin Parcul Sub Arini, Lucian a văzut doi băieți care încercau să sară peste o bancă, și-a propus să încerce. „Am văzut că am sărit foarte ușor și am încercat în mai multe moduri să fac același lucru, de aici a început totul. De la o simplă săritură peste o bancă la sărituri mult mai complexe”, povestește tânărul.

În urmă cu 11 ani, Lucian Drăgici, a descoperit lumea sportului urban – parkour. Confo

copyright © 2020 mesagerul.ro