Mesagerul.ro

VIDEO – Calea Dumbrăvii a redevenit, parțial, cu sens dublu de circulație

VIDEO – Calea Dumbrăvii a redevenit, parțial, cu sens dublu de circulație

Lucrările de extindere a Căii Cisnădiei au făcut ca traficul în această parte a Sibiului să fie dirijat către Calea Dumbrăvii, care începând de astăzi a redevenit

Lucrările de extindere a Căii Cisnădiei au făcut ca traficul în această parte a Sibiului să fie dirijat către Calea Dumbrăvii, care începând de astăzi a redevenit parțial arteră cu sens dublu de circulație.

Măsura se aplica între străzile Gh. Dima și Siretului, astfel că șoferii care vin de pe Argeșului nu mai sunt obligați acum să vireze la stânga la intrare pe Calea Dumbrăvii.

Măsura a luat prins surprindere majoritatea șoferilor care circulă în zonă, mulți dintre ei spunând că și-ar dori ca strada să rămână așa.

”Uitați-vă în jur, e o stradă practic cu patru benzi de circulație din care sunt folosite doar două, restul sunt parcări. Practic, strada aceasta este folosită doar la jumătate. Și de ce? Pentru ca cei care stau aici să-și lase mașinile în stradă, în loc să le bage în curți. Mai uitați-vă și câte blocuri sunt în construcție acum pe Calea Dumbrăvii, cred că sunt vreo zece. Nu este o coincidență”, spune un șofer de taxi.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro