Mesagerul.ro

Video. Circulația în jurul noului mall: polițiști ușor ignorați, mașini ridicate, șoferi speriați

Video. Circulația în jurul noului mall: polițiști ușor ignorați, mașini ridicate, șoferi speriați

În dimineața deschiderii noului mall din Sibiu, cel de lângă podul Gării, traficul din zonă era ușor mai aglomerat decât de obicei. Polițiștii de a Serviciul

În dimineața deschiderii noului mall din Sibiu, cel de lângă podul Gării, traficul din zonă era ușor mai aglomerat decât de obicei. Polițiștii de a Serviciul Rutier dirijează circulația în giratoriul de pe bd. Corneliu Coposu, cel mai încărcat de traficul generat de noul complex comercial.

Nu a fost o dimineață tocmai de speriat în prima zi de funcționare a Promenada Mall, investiția de 100 de milioane de euro deschisă cumpărătorilor din 14 noiembrie. Cele mai mari valori de trafic se înregistrau, înaintea prânzului, pe bulevardul Corneliu Coposu, unde coada înspre mall pornea din zona străzii Independența. Aglomerație se înregistra și pe str. Constituției, pe sensul de mers înspre str. Hermann Oberth.
Circulația în sensul giratoriu dintre bd. Corneliu Coposu și str. Hermann Oberth este, din când în când, dirijată de polițiști, numeroși fiind însă șoferii care ignoră indicațiile acestora. De altfel, nici pietonii nu par a fi întotdeauna disciplinați. Cu toate acestea, traficul era unul fluent, chiar dacă la o viteză redusă.
Traficul rutier era, deocamdată, închis în zona străzii Socului

copyright © 2020 mesagerul.ro