Mesagerul.ro

VIDEO Elrond, jocul creat la Sibiu în care poți câștiga bani reali. ”Moneda folosită în joc poate fi schimbată în lei sau euro”

VIDEO Elrond, jocul creat la Sibiu în care poți câștiga bani reali. ”Moneda folosită în joc poate fi schimbată în lei sau euro”

”Bătălia lui Elrond” se numește jocul care urmează a fi lansat de sibienii de la Elrond. Jocul pentru telefoane mobile este creat și pentru a demonstra fiabilitatea

”Bătălia lui Elrond” se numește jocul care urmează a fi lansat de sibienii de la Elrond. Jocul pentru telefoane mobile este creat și pentru a demonstra fiabilitatea tehnologiei blockchain dezvoltată la Sibiu, iar utilizatorii acestui joc vor câștiga bani virtuali care pot fi transformați în bani fizici.

La nici două luni de la semnarea parteneriatului prin care Elrond, moneda virtuală creată la Sibiu, a fost introdusă în portofelul virtual al Samsung alături de Bitcoin, Ether și altele (adică posesorii de telefoane Samsung pot face plăți cu ERD, prescurtarea monedei virtuale Elrond), tânăra echipă de la Sibiu anunță și dezvoltarea unei aplicații. Este vorba de un joc denumit ”Battle of Elrond”, care va fi lansat în primul trimestru al acestui an și care marchează o premieră: cei care vor descărca această aplicație și pot câștiga ERD învingându-și adversarii. Iar criptomonedele ERD astfel câștigate vor putea fi folosite pentru diferite achiziții sau pot fi convertite în monede ”clasice”, precum lei, euro sau dolari. La ora redactării acestui material, -->

copyright © 2020 mesagerul.ro