Mesagerul.ro

VIDEO/ Hornul unei case de pe Strada Lungă a luat foc

VIDEO/ Hornul unei case de pe Strada Lungă a luat foc

Incendiu la hornul unui imobil de pe  strada Lungă din Sibiu. Pompierii s-au deplasat la fața locului și au lichidat focul. În urma acestui incident, ISU face apel

Incendiu la hornul unui imobil de pe  strada Lungă din Sibiu. Pompierii s-au deplasat la fața locului și au lichidat focul. În urma acestui incident, ISU face apel către sibieni să respecte o serie de măsuri care pot preveni astfel de evenimente.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat că de la o casă situată pe Strada Lungă din Sibiu se degajă fum din mai multe locuri. ISU a trimis la fața locului două echipaje de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd SMURD pentru localizarea și lichidarea acestuia. Din fericire, când au ajuns pompierii, au constatat că ardea doar funinginea din interiorul hornului. Focul a fost stins, nicio persoană nu a fost rănită și nu au existat alte probleme, după cum anunță reprezentanții ISU. Potrivit acestora, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de fum necurățat.
Pentru a preîntâmpina evenimente similare, care pot uşor degenera şi se pot transforma în adevărate tragedii, pompierii reamintesc sibienilor o serie de măsuri:

–coşurile şi burlanele pentru evacuarea fumului vor fi între

copyright © 2020 mesagerul.ro