BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

VIDEO Liberalii sibieni s-au filmat ”furând” startul în campania pentru Iohannis. Cei de la ALDE s-au fotografiat

VIDEO Liberalii sibieni s-au filmat ”furând” startul în campania pentru Iohannis. Cei de la ALDE s-au fotografiat

Lansarea campaniei pentru alegerile prezidențiale a fost un moment pe care politicienii sibieni au simțit că trebuie să îl fructifice și în mediile de socializare.

Lansarea campaniei pentru alegerile prezidențiale a fost un moment pe care politicienii sibieni au simțit că trebuie să îl fructifice și în mediile de socializare. Mai ales prin Facebook-ul văzut drept o lejeră unealtă de ajuns la electorat, politicienii și-au postat fotografii ori s-au filmat în direct. Chiar dacă încălcau, mai mult sau mai puțin grav, legea.

”Start campanie – zero zero zero” sunt cele două replici dintre deputatul Constantin Șovăială și viceprimarul Tiberiu Drăgan, ambii liberali, surprinse în primele imagini transmise în direct pe pagina de Facebook a celui din urmă. Transmisia a debutat cu câteva minute înainte de miezul nopții dintre vineri și sâmbătă. Cu câteva minute înainte de startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, cu alte cuvinte, alegeri în care liberalii au pornit să lipească primul afiș electoral al lui Iohannis în Sibiu.
Încrezători și plini de voioșie, liberalii au ajuns la spațiul de afișaj electoral amenajat vizavi de sediul Teatrului ”Radu Stanca” și cu câteva minute înainte de miezul nopții, care ar fi marcat debutul campan

copyright © 2020 mesagerul.ro