Mesagerul.ro

VIDEO Milionarul sibian care îl înjură pe președintele României între două internări la Psihiatrie:  ”Mă simt foarte frustrat”

VIDEO Milionarul sibian care îl înjură pe președintele României între două internări la Psihiatrie:  ”Mă simt foarte frustrat”

Imaginile video în care Adrian Nicoară, unul dintre sibienii care apăreau în Top 300, adresează injurii la adresa președintelui Klaus Iohannis, au fost filmate

Imaginile video în care Adrian Nicoară, unul dintre sibienii care apăreau în Top 300, adresează injurii la adresa președintelui Klaus Iohannis, au fost filmate între două internări nevoluntare la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu.

Au devenit tot mai distribuite în spațiul public o serie de imagini video în care Adrian Nicoară – unul dintre proprietarii lanțului de benzinării Euroil și, totodată, asociat în cadrul AD 94 Group și alte societăți – lansează o serie de injurii la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Este vorba de mai multe înregistrări video, filmate pe parcursul mai multor zile chiar de către Adrian Nicoară.
”Este o dimineață foarte însorită. Lumea este foarte fericită că domnul Iohannis le-a zis la toți că este foarte bine să stea acasă (…) Eu zic că nu este așa de prost. Cred că este plătit… Sau, scuzați, m-am încurcat, nici nu cred că este plătit. Cred că este manipulat… Am greșit cu cuvântul ăsta? Este o vrăjeală mondială pe care domnul Iohannis nu știu dacă a înțeles-o sau… Era să uit să vă zic că s-ar putea să fiu arestat că mă l

copyright © 2020 mesagerul.ro