Mesagerul.ro

VIDEO Sediile PSD și PNL în seara realegerii lui Iohannis: de la șampanie, la plumb

VIDEO Sediile PSD și PNL în seara realegerii lui Iohannis: de la șampanie, la plumb

Bacovia s-ar fi inspirat din sediul PSD Sibiu, dacă ar fi fost contemporan serii în care Klaus Iohannis a fost reales președinte al României. Într-o lume în oglindă,

Bacovia s-ar fi inspirat din sediul PSD Sibiu, dacă ar fi fost contemporan serii în care Klaus Iohannis a fost reales președinte al României. Într-o lume în oglindă, sediul PNL a fost o explozie de bucurie și pupături, urmate de deschiderea sticlelor de șampanie.

Dacă la primul tur veselia din sediul județean al PSD era cât se poate de vie, seara confruntării electorale finale a adus o atmosferă sumbră în sediul de partid din centrul Sibiului. Cam cu aceeași reprezentanți ca și în turul întâi, dar cu mai puțini membri din eșalonul doi. Alături de un Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, tăcut tot timpul, au mai tăcut și grupul consilierilor locali ai PSD în municipiul Sibiu, trei dintre consilierii județeni ai aceluiași partid și alți câțiva membri ai echipei de campanie. Nimeni nu mai face glume, nimeni nu mai încearcă estimări, cel mult mai aruncă priviri pe peretele unde este proiectată prezența la vot în județul Sibiu.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro