Mesagerul.ro

Weekend plin de sancțiuni pentru alcoolul la volan, la Sibiu

Weekend plin de sancțiuni pentru alcoolul la volan, la Sibiu

Mai mulți șoferi au fost prinși de autorități în weekend în timp ce conduceau, deși au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Primul, un

Mai mulți șoferi au fost prinși de autorități în weekend în timp ce conduceau, deși au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Primul, un bărbat de 57 de ani, a fost oprit vineri dimineața, în jurul orei 10, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita. Polițiștii au constatat că bărbatul, din județul Mureș, emana un puternic miros de alcool. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, în jurul orei 18, pe DJ 142G, în afara localității Valea Viilor, polițiștii au oprit pentru control un alt autoturism, condus de un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, la ora 21, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au depistat un conducător auto aflat sub influența alcoolului în timp ce se afla la volanul unui autoturism condus pe raza localității Racovița. Bărbatul, localnic în vârstă de 41 de ani, a prezentat o alcoolemie în aerul expirat de 0,55 mg/l.

Două ore mai târziu, pe DJ 107B, în af

copyright © 2020 mesagerul.ro