Mesagerul.ro

Wizz Air recrutează miercuri la Sibiu. Ce condiții pune

Wizz Air recrutează miercuri la Sibiu. Ce condiții pune

Compania aeriană Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutare la Sibiu, pe 8 ianuarie și la București, pe 9 ianuarie. De la primul său zbor care a decolat din România... Post-ul

Compania aeriană Wizz Air anunță noi sesiuni de recrutare la Sibiu, pe 8 ianuarie și la București, pe 9 ianuarie.

De la primul său zbor care a decolat din România în 2006, Wizz Air și-a dezvoltat continuu rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale.

„Noi credem că oamenii chiar fac diferența. Suntem foarte mândri de faptul că avem un echipaj de cabină excepțional, format din profesioniști, care nu numai că sunt experți în siguranță, ci și membri ai unei comunități uimitoare, care împărtășesc împreună pasiunea pentru aviație. Wizz Air recunoaște performanța, oferind un salariu competitiv și un loc de muncă stabil într-o companie în curs de dezvoltare rapidă, într-un mediu de lucru prietenos și multicultural. Datorită extinderii constante a rețelei noastre, WIZZ este în căutare permanentă de noi talente care doresc să înceapă sau să își continue cariera în lumea interesantă a aviației”, spune Paulina Gosk, Wizz Air Corporate Communications Manager.

Wizz Air oferă în prezent 154 de rute către 21 de țări de pe 10 aeroporturi românești.

copyright © 2020 mesagerul.ro