Mesagerul.ro

STIRI teleorman

Scade numărul teleormănenilor diagnosticaţi cu COVID-19. Rata ..


Până astăzi, 21 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 703.776 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 641.288 de pacienţi..

Primăria Alexandria, precizări privind prelungirea termenului d..


Primăria Municipiului Alexandria prin Direcția de Evidență a Persoanelor informează cetățenii Municipiului Alexandria că cererile pentru eliberarea cărțilo..

Accident, în comuna Salcia. Un tânăr de 26 de ani, pasager pe ..


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Salcia, a fost răni destul de grave, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității. Acesta a fost transportat la ..

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 21-28 ian..


Joi, 21 Ianuarie 15:00 Trolls World Tour – Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical, Normal, AG 15:30 Ava – Acţiune, Crimă, Dramă, Mi..

În Teleorman, cele mai mici salarii sunt în industrie şi comer..


Potrivit ultimului bulletin al Direcţiei Judeţene de Statistică, în luna noiembrie 2020, câştigul salarial mediu nominal net la nivelul judeţului Teleorman a ..

Alexe Lucian, condamnat la 3 ani de închisoare. Fostul manager a..


Alexe Lucian, fost manager al Spitalului “Caritas” din Roșiorii de Vede, a fost condamnat la trei ani de închisoare. Aceeași pedeapsă a fost data și în caz..

Ajutor financiar pentru tinerii din Teleorman, cu vârsta între ..


Prin intermediul acestui program sunt acoperite costurile necesare pentru obținerea permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, pentru care permis..

Florea Burtan – un nou succes literar: Premiul Uniunii Scriitor..


În urmă cu trei ani, poetul şi jurnalistul Florea Burtan (redactor-şef al Revistei de cultură Caligraf) a obținut Premiul Uniunii Scriitorilor din România (Fi..

Bani de la Guvern pentru CJ Teleorman, Alexandria și alte 12 loc..


Marți, 19 ianuarie, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat suma de 502.660.538,53 lei, în conturile a sute de unități administr..

GCS: Un alt teleormănean a fost răpus de Coronavirus. Rata infe..


Până astăzi, 19 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 697.898 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 630.236 de pacienți..

Tinerii fermieri din Teleorman pot depune cereri pentru concesion..


Începând de luni, 18 ianuarie, tinerii fermieri din judeţul Teleorman pot depune cereri pentru concesionarea unor suprafeţe de teren. Într-un mesaj postat pe pa..

Concurenţă acerbă pentru cele trei posturi de agent la Poliţi..


Aproximativ 5.000 de candidaţi, din întreaga ţară, s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor de agent de poliţie sau ofiţer specialist-medic veteri..

Avocatul George Iordăchiţă, consilier local Zimnicea, numit co..


Avocatul George Iordăchiţă, consilier local al oraşului Zimnicea, din partea USR-PLUS, a fost numit consilier personal al ministrului justiţiei Stelian Ion. În..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 18.01.2021 Articolul Rata de ..

Prognoza METEO pentru Teleorman. Precipitaţii importante cantita..


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptăm..

Păţania unui teleormănean care şi-a vândut maşina. Noul “..


Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fal..

Primăria Alexandria, proiect de peste un milion de lei pentru ac..


În data de 14.01.2021, Primăria Municipiului Alexandria a depus spre finanțare proiectul cu titlul ,,Asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare în ..

În Teleorman, scade numărul infectărilor cu Coronavirus. Doar ..


Până astăzi, 18 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 695.153 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 625.449 de pacienţi..

Un tânăr din Poroschia, urmărit naţional, săltat de poliţi..


În seara zilei de 16 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Arge..

Oportunităţi de angajare la STAT. Se caută şofer, operator go..


Şanse mici pentru teleormănenii care doresc să muncească în sistemul bugetar. Doar câteva primării din judeţ şi Serviciul Public de Administrare a Domenilui..

Medicii şi cadrele medicale de la Spitalul Caritas vor primi a d..


Teoretic, acest fapt se va desfăşura începând de joi, când se înregistrează cele 21 de zile de la administrarea primului vaccin. După cum se ştie, în prima..

Locația centrelor de vaccinare și a localităților arondate ac..


Articolul Locația centrelor de vaccinare și a localităților arondate acestora din județul Teleorman apare prima dată în Informatia de Teleorman...

De azi, începe a doua etapă de vaccinare. Beneficiari sunt pers..


Instituția Prefectului – Județul Teleorman informează că, începând de astăzi, 15 ianuarie, va demara activitatea de vaccinare pentru categoriile de pers..

Senator Eugen Pîrvulescu: „10 milioane de euro ajung în Teleo..


În campania electorală am promis teleormănenilor investiții mari în județ, în toate domeniile, întrucât Partidul Național Liberal susține atragerea invest..

18 teleormăneni, reconfirmați pozitiv. Alte 52 de persoane, inf..


Până astăzi, 14 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 684.917 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 614.545 de pacienți au..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 13.01.2021 Articolul Rata de ..

La Vârtoape, dezvoltarea localităţii şi un mediu sănătos pe..


Cu o vastă activitate în administraţia publică locală, Stancu Petre, noul primar al comunei Vârtoape, “Petruş”, cum îi spun cetăţenii, este pus pe fapt..

Incendiu violent la Țigănești, cu pericol de explozie a 20 de ..


Pompierii militari alexăndrineni, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit în această dimineață, la ora 04.20, p..

CEZ Vânzare prelungește până la 30 iunie 2021 termenul în ca..


Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi casnici în regim servicu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piața..

Achitări în dosarul în care trei femei fermier din Teleorman a..


Magistrații de la Tribunalul Teleorman au decis achitarea a trei femei fermier, acuzate de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție de săvârșirea in..

copyright © 2021 mesagerul.ro