Mesagerul.ro

STIRI teleorman

Cristi Barbu: Guvernul Orban demonstrează că fondurile nu se al..


Pe lângă banii guvernamentali pe care i-a alocat Guvernul, condus de premierul Ludovic Orban în domenii precum sănătate, infrastructură sau cultură, astăzi p..

GCS: 120 de teleormăneni infectați cu Coronavirus, într-o sing..


Până astăzi, 27 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 217.216  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 155.630 de pacie..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la mia de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 26.10.2020   Articolul R..

ITM Teleorman, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea pandemie..


Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, a desfăşurat, în săptămâna 19-24 octombrie 2020, acţiuni de control în urma cărora s-au aplica..

Guvernul Orban, investiţii masive în şcolile şi grădiniţele..


În următoarea perioadă, zeci de unităţi de învăţământ din judeţul Teleorman vor intra într-un amplu proces de reabilitare, extindere, modernizare şi dot..

Garda de Mediu Teleorman, amenzi în de 35.500 de lei, pentru nec..


Comisariatul Judeţean Teleorman al Gărzii Naţionale de Mediu, care desfăşoară activitatea de inspecţie şi control cu un număr de 4 echipe ( opt comisari ), ..

Ordin de protecţie provizoriu pentru un bărbat din Scrioaştea...


Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Dobroteşti au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi e..

Șmecher de Alexandria! Băut și cu permisul reținut, a pornit ..


La data de 26.10.2020, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a lovit un s..

Senator Eugen Pîrvulescu: Se doreşte majorarea grosolană a tar..


În vederea clarificării intenţiilor de majorare a tarifului actual la colectarea şi transportul deşeurilor menajere, în Teleorman, a fost studiat Caietul de sa..

Oportunităţi de angajare la STAT. Mai multe unităţi de învă..


Veşti bune pentru teleormănenii care vor să muncească la STAT. În următoarea perioadă, primăriile şi unităţile şcolare din judeţul Teleorman vor scoate ..

IPJ Teleorman: Campanie de prevenire a accidentelor produse prin ..


O fotografie pe tren poate parea o idee bună pentru o postare în social media, însă puţini sunt cei care ştiu riscurile pe care escaladarea unui vagon de tren ..

Clădirea laboratoarelor de la Liceul Tehnologic nr. 1 din munici..


Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei a semnat 39 de noi contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, care..

Primăriile din Suhaia, Buzescu, Dracea, Măldăeni, Olteni şi S..


La sfârşitul săptămânii trecute, Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a semnat ordinul de includere a 235 de investiţii..

Teleorman, județul cu cel mai mic număr de infectări cu Corona..


Doar 12 persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore. Astfel, Teleorman este județul cu cele mai puține cazuri noi de infectare cu Coronavirus. Confor..

Senatorul Eugen Pîrvulescu demască abuzurile din Consiliul Jude..


Situaţia existentă în consiliul judeţean trebuie să înceteze! Drept pentru care, în calitate de senator de Teleorman, atrag atenţia actualei conduceri a Cons..

În august, câştigul salarial mediu nominal net la nivelul jude..


În luna august 2020, câştigul salarial mediu nominal net la nivelul judeţului Teleorman a fost de 2643 lei, mai mare cu 10,52 % (+ 278 lei ) faţă de câştigul..

Rata şomajului înregistrat în judeţul Teleorman a fost de 6,1..


Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Judeţene de Statistică, în luna august 2020, rata şomajului în Teleorman a fost în scădere cu 0,4 puncte proce..

Decizie CJSU Teleorman. De astăzi, mai multe școli și grădini..


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 21 octombrie 2020, se aprobă modificarea scenariulu..

Decizie CLSU Alexandria: De mâine, purtarea măștii devine obli..


Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Alexandria s-a întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, 20.10.2020, ca urmare a comunicării ho..

GCS: 95 de teleormăneni infectaţi cu Coronavirus şi alţi trei..


Până astăzi, 20 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 186.254 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 134.395 de pacienţ..

ISU Teleorman, activităţi cu caracter preventiv împotriva COVI..


În ultimele 24 de ore, pompierii militari au participat alături de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, precum şi de reprezentanţii Direcţiei de Sănătat..

Cristi Barbu, candidat PNL pentru Camera Deputaților: Următorii..


Se anunță vremuri bune pentru locuitorii din Teleorman. Următorii patru ani vor fi esențiali în dezvoltarea județului. O spune Cristi Barbu, secretarul general..

Finanţele Teleorman anunţă noi bonificaţii în cazul plăţii..


Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman reaminteşte că fost completată O.U.G. 33/2020, prin care se acordă bonificaţii pentru plata în terme..

CJSU Teleorman: Toate unitățile de învățământ din Turnu M..


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 19 octombrie 2020, a  aprobat modificarea scenariul..

Accident rutier pe E70, între două autoturisme. Şoferul vinova..


O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier petrecut pe E70, în apropierea localităţii Vităneşti, în zona podului de peste ..

GCS: 37 de teleormăneni au fost infectaţi cu Coronavirus, în u..


Până astăzi, 19 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 182.854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). 132.082 de pacienţ..

Drumurile din Teleorman, împânzite de polițiști. Amenzi de ci..


Pe  fondul creşterii numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronvirus, Inspectoratul de Poliție Jud..

Oportunități de angajare la STAT! Câteva unități de învăț..


În următoarea perioadă, primăriile sau instituţiile publice din judeţul Teleorman vor scoate la concurs mai multe posturi. În funcţie de pregătire, cei care..

La Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alexandria,..


Asemenea altor instituţii şi organizaţii din Teleorman care lucrează cu publicul şi Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alexandria, de la declan..

PNL Teleorman a stabilit candidaţii pentru Senat şi Camera Depu..


Filiala Teleorman a Partidului Național Liberal și-a desemnat, astăzi, candidații pentru Parlament,  prin votul secret al tuturor membrilor Colegiului Director ..

copyright © 2020 mesagerul.ro