Mesagerul.ro

librex.ro
librex.ro

STIRI teleorman

Accident pe E70. Un copil de 2 ani a fost preluat de un elicopter..


Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, petrecut pe E70, între localitățile Văceni și Vitănești. În urma impactului, unul dintre vehicul..

Autoturism răsturnat în râul Teleorman. Un tânăr de 27 de an..


Sfârșit tragic pentru un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Siliștea Gumești. Din cauza vitezei excesive, într-o curbă la stânga, acesta a pierdut..

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspân..


Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin care perioada de aplicare ..

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s..


Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de locuitori, iar autoritățile ar putea lua în calcul adoptare..

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene..


Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie, de către Guvernul Ro..

O treime dintre teleormănenii care vor să obţină permisul aut..


Doar o treime din cei care dau proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere iau examenul. Conform Prefecturii Teleorman, la nivelul judeţului activita..

28 de localități din Teleorman, în scenariul ROȘU. În Zimnic..


Conform ultimelor date publicate astăzi de către Prefectura Teleorman, 28 de localități din județ sunt în scenariul ROȘU, după ce au depășit 3 cazuri la mi..

Aproximativ 5.000 de dosare cu autori neidentificaţi sunt în ev..


La nivelul judeţului sunt în evidenţă un număr de 4.979 cauze cu autori neidentificaţi faţă de 4.965 în anul 2019, din care, majoritatea-4.966-în sectorul ..

SAJ Teleorman: 36 de cetăţeni au suferit leziuni în urma unor ..


În perioada 2-5 aprilie 2021, Serviciul de Ambulanţă din Teleorman a fost solicitat, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină la 626 de cazuri, întâl..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 07.04.2021   Articolul R..

În Teleorman, raportul între numărul de pensionari și cel al ..


Numărul mediu de pensionari înregistrat în România la nivelul anului 2020 este de 5,128 milioane de persoane, în scădere cu 29.000 faţă de anul precedent, ia..

Parchetul Teleorman: În anul 2020, 10 inculpaţi au semnat acord..


În anul 2020, volumul total de activitate al parchetelor din judeţul Teleorman a fost de 38.018 lucrări, faţă de 37.969, în anul 2019, din care Parchetul de pe..

Averea afaceristului Ioan Niculae, scoasă la mezat. ANAF Teleorm..


Necazurile se țin lanț de Ioan Niculae. Condamnat la cinci ani de închisoare pentru acuzațiile de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi i..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 06.04.2021   Articolul R..

GCS: 102 teleormăneni, infectaţi cu Coronavirus, în ultimele 2..


Judeţul Teleorman este la un pas de a intra în scenariul ROŞU. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că rata în judeţ este de 2.89 la mia de locuitori. ..

Prognoza METEO pentru Teleorman. Vremea va deveni deosebit de rec..


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două săptăm..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 05.04.2021 Articolul Rata de ..

De astăzi, în comuna Furculeşti va fi deschis un alt cabinet p..


Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat că, începând de astăzi, vor fi deschise încă 12 cabinete pentru vaccinare cu serul Mo..

Mădălina Zanfir şi Elena Frîncu, junioare la clubul de fotbal..


În aceste zile, la Mogoşoaia, loturile naţionale de junioare U 17 şi U 19 s-au reunit pentru a efectua un stagiu de pregătire în vederea disputării jocurilor ..

Decizie CJSU: Noi restricții în orașul Zimnicea și comunele B..


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară, în data de 05.04.2021, a constatat încadrarea în limitele incidenței ..

Bărbat din Suhaia, reţinut de poliţişti, în baza unui mandat..


Un bărbat din comuna Suhaia, condamnat definitiv la închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, a fost reţinut de poliţişti. Omul se sustrăgea de ..

35 de permise reţinute şi 13 certificate de înmatriculare retr..


În ultimele 72 de ore, poliţiştii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, protejării patrim..

IPJ Teleorman: Amendă de 2.000 de lei pentru participarea la pri..


Aproximativ 1.000 de persoane legitimate, peste 500 de obiective şi aproximativ 300 de mijloace de transport persoane au fost verificate de poliţişti în cadrul a..

Accident, la ieșire din Furculești. Depășirea neregulamentar..


Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, petrecut pe șoseaua Alexandria- Furculești. În urma evenimentului rutier, patru persoane au avut nev..

La primăria Scrioaştea, ”Şefu a dat, şefu a luat!”. Preju..


Sporuri încasate ilegal, în valoare de 160 de milioane de lei vechi, de către fostul primar al comunei Scrioaştea, Marian Şefu, şi mâna lui dreaptă, viceprim..

Şanse reduse pentru teleormănenii care vor să muncească la ST..


Oportunităţi din ce în ce mai reduse pentru teleormănenii ce vor să se angajeze în sistemul bugetar. Potrivit anunţului postat pe pagina Guvernului, la rubric..

15 locuinţe, construite prin ANL, vor fi predate tinerilor din V..


Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recep..

22 de localități teleormănene, în scenariul ROȘU. În Zimnic..


Conform ultimelor date publicate de către Prefectura Teleorman, 22 de localități din județ sunt în scenariul ROȘU. Este vorba despre Fântânele-5,51 cazuri la..

Rata de incidenţă a infecţiilor COVID-19 la 1000 de locuitori ..


Rata incidenţei cumulată a cazurilor de COVID 19, pe ultimele 14 zile de la nivelul localităţilor din judeţul Teleorman la data de 04.04.2021   Articolul R..

Polițiștii teleormăneni caută o minoră în vârstă de 17 an..


Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că numita PÎRVU MIHAELA-MĂDĂLINA, în vârstă de 17 ani, din localitatea Drăgănești-Vlașca, a plecat în..

copyright © 2021 mesagerul.ro