Mesagerul.ro

AJOFM Teleorman: 413 firme din jude? au trimis în ?omaj tehnic 2.610 salaria?i

AJOFM Teleorman: 413 firme din jude? au trimis în ?omaj tehnic 2.610 salaria?i

Începand cu data de 01.04.2020, un numar de 413 angajatori au depus documentatia pentru 2610 angajati ale caror contracte de munca au fost suspendate ca urmare a r

Începand cu data de 01.04.2020, un numar de 413 angajatori au depus documentatia pentru 2610 angajati ale caror contracte de munca au fost suspendate ca urmare a reducerii sau intreruperii temporare a activitatii, pe perioada starii de urgenta decretate.

Documentele transmise au fost în totalitate verificate pentru respectarea realit??ii, legalit??ii ?i conformit??ii, situatia fiind urmatoarea:

  • Documentatie corecta pentru 353 de angajatori(1839 persoane). Pentru acestia s-au intocmit ordine de plata care au fost depuse azi 15.04.2020 la Trezoreria Alexandria in vederea decontarii in conturile indicate de angajatori.
  • Documentatie incorecta/incompleta/neconforma pentru 60 de angajatori, pentru care au fost solicitate clarificari pentru remedierii neconcordantelor identificate in vederea emiterii ordinelor de plata si pentru acestia.

Reamintim angajatorilor ca SINGURA modalitate de transmitere a documentatiei pentru plata somajului tehnic este incarcarea pe platforma  aici.gov.ro

Informatii suplimentare despre orice alt serviciu furnizat de AJOFM Teleorman, modele documentatie, program si modalitate de lucru se gasesc pe site-ul institutiei, https://www.anofm.ro/index.html?agentie=Teleorman.

Director executiv,

Oprea Nelu Ionel

copyright © 2020 mesagerul.ro